Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gezocht: Ajacieden met een bijzonder verhaal

Voor ons magazine Ajax Life zoeken we Ajacieden met een bijzonder Ajaxverhaal. Ben je elke dag met de club bezig? Heb je een uit de hand gelopen hobby? Koester je dierbare herinneringen aan een persoonlijk Ajaxmoment of heb je een bijzondere visie op de club? Denk vrijuit en meld je bij de redactie!

12 november 2020 - 10:35
Ajax Life Volgt 1200
Deze dames hebben bijvoorbeeld een eigen Ajaxcamper! © Pro Shots

Hoe werkt bovenstaand verhaal dan precies? Simpel! Na de winterstop gaan we in het magazine verder met de rubriek Ajax Life Volgt.

De redactie kiest uit alle ingestuurde suggesties de beste inzendingen. Zit jouw verhaal daartussen? Dan nemen we contact met je op voor een toffe reportage in ons magazine. Uiteraard moeten er ook wat mooie foto’s bij jouw verhaal komen, dus sturen we eveneens een fotograaf langs. Deze plaatjes krijg je natuurlijk ook nagestuurd. 

Supportersverhalen zijn de mooiste verhalen. Kijk maar naar je eigen vriendengroep! Als Ajacied maak je zo veel moois en bijzonders mee... Sommige belevenissen zijn veel te mooi om voor jezelf te houden, dus hup, voor de draad ermee! 

Wil jij jouw verhaal delen met je medesupporters, dan kun je je aanmelden via redactie@svajax.nl.

We zijn benieuwd!!!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >