Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 3: Ajax als lichtpuntje

De bal rolt nog steeds, een lichtpuntje in deze treurige coronatijd. Wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Kortom, genoeg om over te schrijven. Vanaf vrijdag 6 november ploft Ajax Life 3 op de mat, exclusief voor leden van SV Ajax. Een voorproefje!

05 november 2020 - 09:44
Cover 1200
Magzine Ajax Life is exclusief voor leden van SV Ajax. © Ajax Life

Perr Schuurs siert onze cover. In zo’n beetje elk interview met de verdediger lezen we over het gebrek aan meedogenloosheid. Terecht punt, daar niet van, maar inmiddels een beetje uitgekauwd. Gelukkig zaten er tussen de vele vragen die we voor hem ontvingen een stuk originelere. Het leverde een grappig inzicht op in de belevingswereld van de Limburger.

Verder spraken we met Edson Álvarez. De Mexicaan is nu ruim een jaar in Amsterdam en maakt de balans op. Hij heeft zelf als geen ander door dat hij met zijn spel nog geen hoge ogen gooit in de populariteitsprijs. Tijd voor een kritische blik in de spiegel.

Verder stelde onze eigen shirtjesfetisjist Floris Roos weer een fraai lijstje met uitshirts op van de afgelopen – pakweg – dertig jaar. Welke herinneringen kleven er aan zijn zelfgekozen tientallige tricotlijst?

Verder wilden we weleens weten hoe fanatieke Ajacieden hun Europese avondjes dit seizoen invullen. Fanatiek meeleven vanaf de F-side zit er voorlopig nog niet in, maar hoe gaat dat nu thuis, met een paar biertjes voor de beamer?

Hoewel niemand momenteel kaartjes kán kopen, gaat dat ticketproces sinds dit seizoen alleen nog per mobiel. E-tickets bestaan ook niet meer, laat staan het oude nostalgische wedstrijdkaartje. Dat vindt iedereen in de geest der tijd logisch. Tóch kleeft er aan elk kaartje wel een herinnering. Daarom: een eerbetoon aan het verdwenen wedstrijdkaartje. Einde van een tijdperk? Nee, zo blijkt.

Sinds dit seizoen heeft SV Ajax nog een extraatje voor de achterban in de vorm van de Ajax Life Podcast. Wij zaten als een vlieg op de muur bij een van de allereerste opnames.

Verder spraken we Kjell Scherpen, die goed beseft dat dit een cruciaal seizoen voor hem is. Hij blikt niet alleen vooruit, maar kijkt ook terug op zijn debuutjaar in Amsterdam en geeft een inkijkje bij de concurrentiestrijd om de troonopvolging van Andre Onana.

Ajax Vrouwen presteert dit seizoen vooralsnog prima. Victoria Pelova vertelt hoe dat komt en legt tegelijkertijd uit wat haar eigen missie is.

Onze Meersche Held is ditmaal Simon Tahamata. David Endt tekende talloze anekdotes op en Barry Pirovano maakte er weer een fraaie bijbehorende illustratie van.

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Je krijgt dan ook een mondkapje van Ajax cadeau. Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >