Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Jong AZ!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Mooi! Heb je vrijdagavond 16 oktober om 18.45 uur nog niks te doen? Ook mooi! We kunnen je hulp goed gebruiken, want we zoeken ballenjongens en -meisjes voor Jong Ajax - Jong AZ.

01 oktober 2020 - 13:35
Ballenjongen 1200
Bal desinfecteren en weer verder voetballen! © De Brouwer

Wedstrijden tussen Ajax en AZ zijn altijd leuk, ook als het gaat om de Jong-elftallen van beide clubs. Ja, tuurlijk, want reken maar dat de Ajacieden van de Alkmaarders willen winnen en andersom. Zo werkt dat bij een Noord-Hollands onderonsje!

Een onderonsje waar jij bij kunt zijn. Als ballenjongen of -meisje. Als Ajax Jonge Schare-lid kun je talenten als Naci Ünüvar en Kenneth Taylor op die manier wel van heel dichtbij volgen, want je maakt namelijk kans op een plekje langs de lijn bij dit leuke duel. 

Als winnaar zorg jij dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje en schat je in of sommige talenten het in zich hebben om het eerste elftal te halen. Ook desinfecteer je de uitgespeelde ballen, want corona!

Over corona gesproken: er mag geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 5 oktober. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: bij welke club speelde Brobbey voor hij in de jeugd bij Ajax terechtkwam?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >