Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Ajax - Fortuna Sittard!

Ajax speelt zaterdagavond 31 oktober thuis tegen Fortuna Sittard. De aftrap is om 20.00 uur en voor dit toffe duel zoeken we nog ballenjongens en -meisjes! En eh... ballendesinfecteerders!

15 oktober 2020 - 09:42
Ballenjongens 1200
Niet alleen ballen rapen, maar ook schoonmaken. © De Brouwer

Supporters moeten helaas thuisblijven. Dat komt natuurlijk door corona, maar jij kunt er misschien toch bij zijn. Langs de lijn in de lege Johan Cruijff Arena! Als ballenjongen of -meisje. Je taak ziet er in deze coronatijden wel een tikje anders uit.

Hoe dan ook, om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je staat er natuurlijk stiekem toch een beetje als supporter, maar je moet wel scherp zijn hoor!

Als winnaar zorg jij namelijk dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, mag je natuurlijk evengoed genieten. Zouden wij ook doen! Oh ja, je taak is ook om uitgespeelde ballen te desinfecteren, want corona!

Over corona gesproken: er mag dus geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 19 oktober. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoe heet de trainer van Fortuna Sittard?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >