Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Champions League-opener tegen Liverpool!

Het is tijd voor de Champions League! Ajax trapt het miljoenenbal af tegen Liverpool, maar wat gaat er allemaal gebeuren in een lege Johan Cruijff Arena? Pak je glazen bol erbij en voorspel de uitslag via onze SV Ajax Poule!

21 oktober 2020 - 10:05
Poules800
Weet Ajax het net te vinden? En zo ja, welke Ajacied scoort er dan volgens jou? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen, maar voor niks gaat de zon op! Om kans te maken op een van onze prijzen, moet je natuurlijk wel eerst wat doen. Ajax wint immers ook niet zomaar van Liverpool.

Wat moet je dan precies doen? Nou, je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die daarin scoren. Dit keer is het tijd om de meestervoorspeller in jezelf te vinden voor het openingsduel in de Champions League! Als je de uitslag goed voorspelt, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. 

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.  

Lijkt het je leuk om mee te doen? Voor Androidgebruiker werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook van achter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich even opnieuw aanmelden.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >