Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je helemaal niks van het duel met Atalanta!

De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Het CL-duel met Atalanta Bergamo staat voor vanavond op het programma en het belooft een spannend potje te worden. Omdat we nog steeds zijn veroordeeld tot Ajax kijken vanuit huis, hebben we hieronder een overzichtje van manieren gemaakt waarop jij de wedstrijd live kunt volgen.

27 oktober 2020 - 10:56
Tvtipatalanta800
The Champioooons! Eerlijk zeggen: zong jij dit in je hoofd mee? © Pro Shots

Het liefst kijk je Ajax natuurlijk vanuit het stadion of met je maten in de kroeg, maar dat gaat nu even niet. Gelukkig zijn er ook andere manieren om de verrichtingen van onze club te volgen, zoals via de kijkbuis. En ook binnen de televisiewereld valt er genoeg te kiezen! 

Allereerst wordt het duel met Atalanta uitgezonden door het open kanaal van SBS6. De wedstrijd begint om 21.00 uur, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je ook een stukje voorbeschouwing wil meepakken. Zorg dat je in dat geval je televisie om 20.30 uur aanzwengelt. Rond 23.00 uur wordt er ook nog nabeschouwd.

Liefhebbers van het commentaar van Sierd de Vos kunnen terecht achter de betaalmuur van Ziggo Sport Voetbal. Deze zender schakelt wel pas vijf minuten voor de aftrap in, om precies 20.55 uur dus. Het voorbeschouwen gebeurt op het open kanaal van Ziggo Sport, waar ook de overige Champions League-duels worden besproken.

Geen televisie in de buurt? Geen zorgen! Je kunt ook gebruik maken van Ziggo Sport Go. Voor deze handige stream betaal je 3,99 euro, waarna je de wedstrijd kunt bekijken op je mobiel, tablet of computer. De stream begint vijftien minuten voor de aftrap te draaien en stopt pas ruim na het eindsignaal.

Zelfs zonder beeldschermen is de wedstrijd live te volgen. Hoe dan precies? Nou, via de radio natuurlijk! Ajax Radio zendt de wedstrijd hier uit, terwijl je ook kunt kiezen voor de mannetjes van NPO Radio 1. Hou je tijdens het luisteren wel je ogen op de weg? 

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via deze website, InstagramTwitter en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >