Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe maak jij een einde aan de groeispurt van Atalanta?

Atalanta Bergamo zit de laatste jaren flink in de lift. Van bleue laagvlieger tot Italiaanse topclub in wording. Een bijzondere metamorfose, maar daar heeft Ajax even niks mee te maken. Sterker nog, de ploeg van Erik ten Hag moet een einde zien te maken aan de successen van Atalanta. Maar hoe? Dat vragen we aan jou!

27 oktober 2020 - 09:56
Tenhagselfatalanta800
Welk meesterplan bedenken Tadic en Ten Hag hier? © Ajax Images

Atalanta - Ajax belooft een belangrijk potje te worden in groep D. Het is nog iets vroeg om te stellen dat het do or die wordt in Bergamo, maar het resultaat tegen de Italianen is zeker van invloed op het verdere verloop van het toernooi. Ten Hag heeft vast al wel een strijdplan in zijn hoofd zitten, maar een stukje advies kan nooit kwaad!

We zijn namelijk benieuwd hoe jouw ideale basisformatie eruitziet voor het duel met Atalanta. Daarbij moeten we aanstippen dat Klaas Jan Huntelaar niet inzetbaar is, terwijl Brian Brobbey juist wel bij de selectie zit. Beloon jij de onervaren spits al gelijk met een basisplaats, of kies je liever voor routine in de aanval?

Verder valt er ook nog wel het een en ander te discussiëren wat betreft het middenveld. Daley Blind heeft tegen Liverpool (0-1) laten zien dat hij van flinke waarde kan zijn op het middenrif, maar ook Jurgen Ekkelenkamp laat de laatste wedstrijden een goede indruk achter. Hoe ziet jouw ideale middenveld eruit? 

Afijn, zo zijn er nog genoeg posities waar jij vast wel jouw eigen ideeën over hebt. Deze ideeën kun je verwerken in jouw ideale opstelling. Hoe dan precies? Nou, deze maak je in onze app, die je hieronder gemakkelijk kunt downloaden!

Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen Atalanta. Daarna is het een kwestie van de poppetjes naar de juiste plek slepen.

Als je klaar bent met het maken van je opstelling, kun je deze delen via socials voorzien van #tenhagself! En dan? Lekker discussiëren met je medesupporters!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >