Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life Podcast #4: Atalanta-away en de CL-tattoo van Klaiber

Matchdays zijn altijd net even anders als Ajax uitkomt in de Champions League. Intenser. Om het helemaal af te maken, hebben we op de dag van de uitwedstrijd met Atalanta Bergamo iets leuks voor je... aflevering 4 van de Ajax Life Podcast!

27 oktober 2020 - 09:36
Podcastviercar
Trap net als Martínez lol in aanloop naar de aftrap en luister de podcast! © Ajax Images

We bellen met Urby Emanuelson, die alles weet van het spelen van Europese (uit)wedstrijden in Ajaxshirt en natuurlijk ook nog een tijdje in de Serie A heeft gespeeld. Hij maakte een transfer naar AC Milan en dat is de club die Ajax vroeger regelmatig tegenkwam, maar nu niet meer.

Het toeval wil dat Urby ook uitkwam voor Atalanta, maar dan in de tijd dat de club nog pakweg het PEC Zwolle van Italië was. Kortom, Urby kan ons het een en ander vertellen over de metamorfose die de club heeft meegemaakt.

En om het helemaal af te maken, spreken we ook met Willem Haak. Willem is Italië-kenner en calcio-watcher ineen en weet alles van het huidige Atalanta. Wat zijn de sterke punten van de ploeg, waar moet Erik ten Hag zijn ploeg tegen wapenen en welke kansen liggen er voor de Ajacieden om uit te buiten?

Willem praat onze presentatoren Daniel Dekker en Amber Roner helemaal bij. En jullie ook! Maar dat is nog niet alles. Zo bespreken we ook de historische 0-13 op bezoek bij VVV-Venlo, de CL-tattoo van Sean Klaiber en de lege uitvakken op bezoek bij Atalanta en FC Midtjylland. Hoe erg is het om uitgerekend nu thuis te zitten...?

Alsof dit programma nog niet uitgebreid genoeg is, komen er in de Babbelbox nog meer supporters aan het woord en sluiten we af met de traditionele minuut van Piet. Dus, je moet luisteren... Gewoon doen! Net als liken, subscriben, reviewen en abonneren. Laat ons groeien!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >