Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag wil 'knallen' met nog één inkomende transfer

Gaat er nog veel gebeuren in de slotfase van de transferperiode? Erik ten Hag liet doorschemeren dat er nog wel wat in de pijpleiding zit, maar trok de keutel ook snel weer in.

02 oktober 2020 - 06:14
Ten Hag 1200 Transfer
Ten Hag gaf iets, maar uiteindelijk niets. © Pro Shots

Natuurlijk gaat het deze dagen tijdens perspraatjes over inkomende en uitgaande transfers. Donderdag was sowieso een dag waarop veel gebeurde. Sergiño Dest maakte een droomtransfer naar FC Barcelona en Sean Klaiber stalde zijn fiets naast de Johan Cruijff Arena.

Is het daarmee gedaan of gebeurt er nog meer? Het was één van de vele vragen die Ten Hag op zich kreeg afgevuurd. De coach speelde het spel fijn mee. Of nou ja, fijn...

“Ik ga ervan uit dat we met deze selectie het seizoen ingaan. Ik hoop nog op één inkomende transfer en daar gaan we dan mee knallen,” zo sprak de trainer het voetbaljournaille toe.

Als Ten Hag zoiets zegt, dan is de directe vervolgvraag natuurlijk gelijk op wie hij doelt, als hij spreekt over de hoop op één inkomende transfer. Daarover deed de oefenmeester nogal schimmig. Doelde hij op de 27-jarige Davy Klaassen?

Ten Hag met een grijns: “Het kan Klaassen zijn. Het kan ook een ander zijn.” Haha, lekker wazig Erik! Feit is dat Ajax het kind van de club wil terughalen en dat Klaassen zelf ook heel graag wil, maar Ten Hag wilde verder niet op namen of zelfs posities ingaan.

Nee, het bleef ook op dat laatste punt wazig. Want is Ajax niet op zoek naar versterking op het middenrif? Ten Hag stelde dat zelf nooit zo expliciet gezegd te hebben en onthield zich met een glimlach van verder commentaar.

“Als we nieuws hebben, dan lezen jullie het wel op Ajax.nl.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >