Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kudus onzeker voor Groningen-uit, Gravenberch erbij

Ajax trapt zondagmiddag om 12.15 uur in Groningen af tegen de plaatselijke FC, maar het is de vraag of Erik ten Hag gebruik kan maken van Mohammed Kudus. Daarentegen lijkt Ryan Gravenberch weer inzetbaar.

02 oktober 2020 - 05:51
Kudus 1200
Of Kudus Groningen-uit gaat halen is hoogst onzeker. © Ajax Images

De Ajaxtrainer blikte donderdagavond vanuit de perskamer van de Johan Cruijff Arena alvast vooruit op het duel met FC Groningen. Eén van de standaard gestelde vragen is dan altijd: “Is iedereen fit voor de wedstrijd?”

Nou, niet helemaal dus, zo bleek uit het antwoord van Ten Hag. Hij ging met Perr Schuurs, Kudus en Gravenberch één voor één wat namen langs.

“Schuurs viel uit tegen Vitesse, maar heeft de training inmiddels weer hervat. Hij deed vandaag mee met de teamtraining. Gravenberch heeft de hele week meegetraind en ik verwacht hem er gewoon bij in Groningen.”

Of Kudus het uitduel gaat halen, is echter nog maar zeer de vraag. “Kudus is uitgevallen tijdens de training. We moeten zien hoe dat zich ontwikkelt.” Wat er precies met de middenvelder loos is, wilde Ten Hag niet vertellen. De oefenmeester beriep zich daarbij op de privacywet.

Wie sowieso wel in de nieuwe spelersbus richting Groningen stapt, is aanwinst Sean Klaiber. De van FC Utrecht overgekomen rechtsback zit al gelijk bij de wedstrijdselectie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >