Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaiber alvast voorbereid op kampioenenbal met Champions League-tatoeage

Sean Klaiber is 26 jaar en maakt de overstap van FC Utrecht naar Ajax. Dat is een transfer die we niet direct zagen aankomen. Klaiber als Ajaxspeler de Champions League in, had jij het kunnen voorspellen? Toch wist de rechtsback zelf tien jaar geleden al dat hij het in zich had...

01 oktober 2020 - 16:05
Klaibertattoo800
Klaiber is tattoo-technisch alvast goed voorbereid. © Pro Shots

Het zal je niet ontgaan zijn dat de linker- en rechterarm van Klaiber flink onder handen zijn genomen. Van onder tot boven zijn ze voorzien van tatoeages. Maar kijk eens goed naar één van de tattoos op de rechter onderarm... Zien we daar het Champions League-logo?

Oh jazeker! Een veel jongere Klaiber dan vandaag de dag had namelijk tien jaar geleden al grote plannen. En dromen! Dit alles zien we in een tof filmpje van Fox Sports, waarin Fresia Cousiño Arias op stap is met de speler van dan nog FC Utrecht.

Het valt de presentatrice op dat Klaiber een 'Champions League-balletje' op zijn arm heeft laten plaatsen. “Die heb ik gezet toen ik 16 was of zo,” legt Klaiber uit. “Zo van dit wordt ooit mijn niveau en ik heb nog steeds dromen, dus hoezo niet?”

Een vooruitziende blik dus, dat moet gezegd. Al had Klaiber zijn Champions League-potjes wellicht liever gespeeld in het shirt van PSV of Feyenoord, zoals hij eerder zijn voorkeur al eens uitsprak.

Maar ja, in Eindhoven en Rotterdam is er geen sprake van spelen op het hoogste Europese niveau, dus je moet dan toch wat, nietwaar? Je hebt niet voor niks zo’n fraaie tatoeage!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >