Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geef de beste Ajax-spreekbeurt ooit met Lucky’s spreekbeurtpakket!

Moet jij binnenkort voor de klas staan voor een spreekbeurt? Pfoe, spannend hè! Snappen we! Snappen we zelfs heel goed. Daarom maakte Lucky, speciaal voor jou, een echt Ajax-spreekbeurtpakket. Kijk maar snel!

06 oktober 2020 - 14:39
Spreekbeurt 1200
Met Lucky's spreekbeurtpakket ben jij goed voorbereid! © Ajax Kids Club

Voor de klas staan en een spreekbeurt houden… Brrr, daar kun je vooraf best een beetje zenuwachtig over zijn. We hebben daarom een goede tip voor je: hou een spreekbeurt over de mooiste voetbalclub ter wereld!

Over Ajax raak je namelijk nooit uitgepraat. En Lucky helpt je om een supertoffe spreekbeurt houden, waardoor jij niet zenuwachtig hoeft te zijn om je klasgenootjes te vermaken met een toffe presentatie over onze mooie club.

Lucky heeft namelijk speciaal voor jou een tof spreekbeurtpakket in elkaar geknutseld. Daarmee leer je de kinderen in je klas alles over de geschiedenis van Ajax, het wit-rood-witte shirt, het logo, de beste spelers en natuurlijk alle prijzen.

Alvast onwijs veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >