Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke frisse en fruitige Ajacieden stel jij op tegen Sparta?

Heb je de oefenpotjes van Ajax bekeken? Dan heb je kunnen zien dat de selectie niet langer voetbalmoe is, maar weer helemaal fris en fruitig. De spelers zijn er klaar voor om de titel te prolongeren, al moet dat nog wel even gebeuren. In welke opstelling hervat jij de eredivisie?

17 januari 2020 - 16:40
hagselfspartacar
Beter volgen er zondag knuffels na het maken van doelpunten. © Ajax Images

Ajax neemt het zondag op tegen Sparta en daarmee komt een einde aan het langste blok van seizoen 2019/2020 en daarmee bedoelen we natuurlijk de winterstop. De eredivisie lag ruim vier weken stil en eerlijk gezegd kwam die pauze voor Ajax als geroepen, maar we zijn er nu wel klaar mee.

De selectie is volgens Erik ten Hag weer fris en fruitig, er werd met leuk voetbal gewonnen van Club Brugge (3-1) en met Ryan Babel is er extra kwaliteit en diepgang gehaald. Buiten dat is Quincy Promes weer beschikbaar, al staat hier het voorlopige gemis van Daley Blind tegenover.

Desondanks moet er genoeg kracht en sterkte in de selectie zitten om het hoofddoel voor dit seizoen af te vinken. En dat is kampioen worden. We houden er nu over op, want er moet echt weer het nodige gebeuren om opnieuw met de schaal te staan. Bijvoorbeeld het kiezen van de juiste opstelling. En daarbij kijken we ook naar jou!

We weten niet of Ten Hag nog enige inspiratie nodig heeft, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen. En jij kunt jouw ideale opstelling samenstellen in onze app, dus zet 'm snel op je telefoon. Kies na het openen van de app voor het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen Sparta.

Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/OeAie/status/1218186003636203525

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >