Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke opstelling verover jij harten jonge Ajaciedjes?

Een uitverkocht huis en goede zin op de tribunes! We hebben wel eens minder fanatiek afgeteld naar de aftrap van een bekerpotje tegen amateurs. Maar Ajax - SV Spakenburg is niet zomaar een bekerwedstrijd. Nee, we hebben er bijzonder veel zin in! Welke opstelling hoop jij te zien?

21 januari 2020 - 18:01
hagselfspakenburgcar
Wordt het bank of basis voor een jongeling als Hansen? © Pro Shots

Een wankele herstart – ondanks de driepunter – na de winterstop is een zekerheidje in het leven van een Ajacied. Misschien komt dit bekerpotje wel precies op het juiste moment, om het goede gevoel terug te krijgen zodat het zondag tegen de plaatselijke FC in Groningen al een stukkie beter gaat.

Lekker combineren, zorgen dat alles en iedereen weer echt fris en fruitig wordt en ondertussen de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi halen. En natuurlijk het publiek vermaken! Dat wordt de opdracht voor woensdagavond, als om 20.45 uur wordt afgetrapt bij Ajax - Spakenburg.

Misschien mag Naci Ünüvar – hij trainde mee – wel zijn Ajaxdebuut maken, net als vele honderden zo niet duizenden Ajacieden op de tribune. We hebben Ünüvar alvast toegevoegd aan de lijst met spelers om uit te kiezen, maar we weten nog niets zeker...

Als jij Erik ten Hag een zetje in de juiste richting wilt geven, is dit jouw kans! Jij kunt jouw ideale opstelling maken in onze app, dus zet ‘m snel op je telefoon. Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de bekerwedstrijd tegen Spakenburg.

Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself waarna het discussiëren vanzelf losbarst!

https://twitter.com/JongeneelBas/status/1219632773784358913

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >