Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oefenduel Ajax - KAS Eupen live op Ziggo Sport

Ajax werkt zich in het veelbesproken Qatar al dagen in het zweet, maar mag vandaag dan ook eindelijk een wedstrijdje spelen. KAS Eupen is de tegenstander en het duel is vanaf 17.00 uur Nederlandse tijd live te volgen bij Ziggo Sport.

09 januari 2020 - 11:41
traore-1200
Wellicht komt Traoré wel in actie tegen KAS Eupen. © Ajax Images

Het is goed te melden dat het hier gaat om het open kanaal (14) van Ziggo Sport. De nummer 13 van de Belgische Jupiler Pro League was overigens niet de oorspronkelijke sparringpartner van Ajax in Qatar, maar is opgetrommeld als de vervanger van het eerder afgehaakte Galatasaray.

Overigens is het de verwachting dat vooral veel talenten en wisselspelers aan de aftrap staan tegen KAS Eupen. Het is best interessant om te bekijken hoe jonkies als Juan Castillo, Naci Ünüvar, Sontje Hansen en de Timber-broers het ervan afbrengen in het Al Janoub Stadion. En misschien staat Bruno Varela wel op doel. Ook aardig om eens goed te volgen.

De meeste talenten die speeltijd krijgen tegen KAS Eupen stappen vrijdag al in het vliegtuig om in Amsterdam aan te sluiten bij Jong Ajax. De beloften nemen het maandag alweer op tegen Jong PSV.

De spelers van het eerste elftal – minus de al vertrokken Sergiño Dest - blijven nog even achter in Qatar om zaterdag de degens te kruisen met Belgisch koploper Club Brugge. Ook deze oefenpot begint om 17.00 uur Nederlandse tijd.

Tot slot doen wij ook verslag van Ajax - KAS Eupen via ons Twitterkanaal.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >