Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Mijn Club, Mijn Ideaal #6 – De Ajaxcollectie van Michael

Het begon allemaal met programmaboekjes en vlaggetjes, maar inmiddels telt de Ajaxcollectie van Michael Snel al meer dan duizend verschillende items. De Amersfoorter liet zelfs een kamer in zijn nieuwe huis omtoveren tot een klein museum. Wij zochten de verzamelaar op voor de zesde aflevering van onze videoserie Mijn Club, Mijn Ideaal.

29 januari 2020 - 10:53

Mijn Club, Mijn Ideaal is een serie videoportretten van markante Ajaxfans en hun supportersbeleving. In de zesde aflevering zien we verzamelaar Michael Snel. De Ajacied uit Amersfoort liet een aparte kamer in zijn nieuwe huis bouwen, waar hij zijn Ajaxcollectie uitstalde en de kamer omtoverde tot een klein museum.

Het museumpje bestaat uit verschillende objecten die Michael de afgelopen jaren heeft verzameld. Het begon allemaal met programmaboekjes en vlaggetjes, maar inmiddels telt de collectie al meer dan duizend verschillende items. Van gedragen wedstrijdshirts tot gesigneerde kicksen en van gewonnen medailles tot uitgebreide fotocollages, Michael heeft het allemaal.

In de video geeft Michael – die op Instagram bekend staat als @ajaxcollectie – je een rondleiding door zijn museumpje en vertelt hij bijzondere anekdotes over de items die daar te bewonderen zijn. Verder laat hij zijn Jari Litmanen-hoek zien en vertelt hij wat over zijn band met (ex)-Ajacieden.

We zijn nog steeds op zoek naar Ajacieden!
Ben jij ouder dan 13 jaar en vind je het leuk om iets over jezelf en jouw liefde voor je club te vertellen? Meld je dan hier aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >