Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blind weer begonnen met eigen trainingsprogramma

Er is goed nieuws uit het kamp-Blind! Het gaat goed met Daley en de verdediger is inmiddels begonnen aan zijn eigen trainingsprogramma. Blind is langzaam weer aan het opbouwen en er wordt per dag bekeken hoe dat gaat. Zo maakte vader Danny zaterdagmiddag bekend.

18 januari 2020 - 14:23
2019-11-22-training-Ajax-046
Over de lengte van Blind zijn herstelperiode valt nog niks te zeggen. © Ajax Images

Terwijl Ajax zondagmiddag de competitie hervat met een zo goed als fitte spelersgroep, moet Blind toekijken vanaf de tribune. De verdediger werd ruim een maand geleden getroffen door een ontstoken hartspier en staat sindsdien aan de kant. Er waren best wat zorgen over de serieuze aandoeding, maar de Ajacied was zelf positief gestemd en twijfelde niet over zijn terugkeer.

Die terugkeer lijkt nu weer iets dichterbij te komen, zo maakte vader Danny Blind zaterdagmiddag in een korte update bekend bij Ziggo Sport. “Het gaat op zich goed met hem. Hij is weer begonnen aan zijn trainingsprogramma. Er wordt per dag gekeken hoe dat gaat en wat dan het vervolg moet zijn.”

Dat zijn in ieder geval fijne berichten om te horen. Er is echter nog steeds geen duidelijkheid over de termijn waarop Blind wellicht zijn rentree kan maken. “Het kan een week duren voordat een test goed is, of twee, maar het kan ook twee maanden duren,” deelde het kind van de club kort na de jaarwisseling in het tv-programma Evenblij maakt Vrienden.

Voor nu is het dus gewoon afwachten en hopen dat we Blind snel weer binnen de lijnen zien. In de tussentijd neemt Lisandro Martínez waarschijnlijk zijn plekje over in de verdediging, om te beginnen zondagmiddag tijdens de competitiehervatting tegen Sparta.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1218512096712851456

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >