Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes gezocht voor Heerenveen-thuis!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Gaaf, want we hebben jouw hulp nodig als sc Heerenveen op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Ajax ontvangt de Friezen op zaterdag 14 september (aftrap 18.30 uur) en voor deze wedstrijd zijn we nog hard op zoek naar vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes. Lees snel even verder!

06 september 2019 - 09:35
vaandelddragers-1200

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je een plekje langs de kant verdienen als ballenjongen of -meisje. Aan onze winnaars de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je zit dan echt superdicht op alle actie, hoe tof is dat?

Ook zoeken we acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Heerenveen. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Je staat dan op het veld en geeft de hele opkomst een bijzonder tintje. Lachen toch?

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je mag zelf bepalen wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax!

Samengevat zoeken we dus tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 9 september, 11.45 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Prijsvraag: Vorig jaar werd het 4-4 in de Johan Cruijff Arena. Wie maakte de vierde Ajaxtreffer?

[gravityform id="347" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >