Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Maskerseizoen van start met Promes op de wallpaper!

Als iemand dit seizoen nog het nodige te bewijzen heeft, dan is het wel Quincy Promes. Hij kreeg tegen Sparta weer fit en wel een basisplaats en stelde Erik ten Hag niet teleur. Nee, Promes maakte het openingsdoelpunt en toen was het maskerseizoen echt begonnen!

01 september 2019 - 23:29
promeswallpaperstartcar

Promes is waarschijnlijk zo'n speler die constant door een onwijs kritische bril wordt bekeken en vast ook nog wel een keertje zal tegenvallen, maar tegen Sparta deed-ie precies waarvoor hij was opgesteld: diepte maken en betrokken zijn bij treffers.

Er was op Het Kasteel enige tijd voor nodig om de motor van Ajax te laten warmdraaien, maar toen het elftal zijn draai had gevonden, was het ook direct raak. Dankzij Promes dus. En als het dankzij Promes raak is, dan gaat het masker af. Doelpunten zijn er immers om te vieren!

De aanvaller van bijna 16 miljoen euro viert treffers door zijn masker af te doen. Laten we hopen dat er dit seizoen nog heel wat maskers afgaan, want dat kan alleen maar goed zijn. Het masker bleef in het vervolg van de wedstrijd helaas op, maar hopelijk is dit een voorbode van wat er nog meer komen gaat.

Kom maar op! Wij hebben in dat geval een goed excuus om Promes vaker op de wallpaper te zetten en dat is wel zo leuk, eens een keertje iets anders dan Dusan Tadic. Eens te meer is onze wallpaper prima geschikt om op je mobiele telefoon te installeren als achtergrond. Of kan Tadic na Apoel-thuis nog een poosje mee? Aan jou de keuze... en stuur de screenshots maar door!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >