Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes zien vijf Ajaxtreffers op de woensdagavond!

De winnende mascottes van de Ajax Kids Club moeten vandaag gewoon naar school, maar stonden woensdagavond toch maar mooi op het veld van de Johan Cruijff Arena. Samen met hun grote helden. Foto's!!

26 september 2019 - 11:14
1200-fortuna-akc

Buiten regent het hard, maar gelukkig is het droog in de spelerstunnel. Daar staan de winnaartjes van de Ajax Kids Club te wachten op de voetballers van Ajax. Als de spelers de kleedkamer uitkomen krijgt elke mascotte een high-five. 

Spannend. De vraag is altijd met wie je het veld op mag! We zien een blij mascottehoofd bij het kereltje dat aan de hand van zijn held Donny van de Beek mag lopen. Dan klinkt de muziek, het is tijd om naar buiten te gaan.

Het dak van het stadion is open, dus plots worden de mascottes nat. En de pluizige vacht van Lucky natuurlijk ook! 

Gelukkig mogen de mascottes snel een droog plekje op de tribune zoeken. Daar zien ze dat Ajax niet zo goed voetbalt voor rust... Gelukkig is alles na rust anders. Ajax maakt vijf doelpunten en zo wordt het verhaal dat onze mascottes op school kunnen vertellen alleen maar mooier!

De foto's hieronder zijn van De Brouwer. Laat je ook even weten wie jij de beste speler van Ajax vond? Stemmen kan hier.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >