Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes werken uitstekend samen bij Ajax - Heerenveen!

Bij elke wedstrijd van Ajax maken onze leden van de Kids Club kans op een plekje als mascotte. Dat was zaterdagavond ook weer het geval toen Heerenveen op bezoek kwam. Ajax won met 4-1 en onze mascottes kregen natuurlijk een echt mascottediploma mee naar huis. Dik verdiend!

16 september 2019 - 09:59
12009

Onze prijswinnaartjes zijn al op tijd bij de Johan Cruijff Arena om zich om te kleden. De thuisshirtjes liggen klaar in de kleedkamer. Je omkleden als een echte speler van Ajax, hoe gaaf is dat?

Terwijl het stadion volloopt met supporters, krijgen onze mascottes uitleg over wat ze precies moeten doen. Als de spelers een warming-up doen, is er tijd voor een toffe groepsfoto achter het doel. Dan is het tijd om - samen met Lucky - naar de spelerstunnel te wandelen. De wedstrijd gaat bijna beginnen!

Onze mascottes zijn eigenlijk niet echt zenuwachtig. Ze hebben goed geoefend en weten wat ze moeten doen. Daar zijn de spelers! Als je vooraan staat, dan weet je dat je met aanvoerder Dusan Tadic het veld op mag. Voor de rest is het een verrassing! Hoewel, als je een keepersshirt draagt, dan weet je zeker dat je met Andre Onana loopt.

Daar klinkt het clublied. Het veld op!

Eenmaal op het veld is het de bedoeling dat de kinderen elkaars hand vasthouden. Op de foto hierboven regelt een van de mascottes wel even dat precies dit gebeurt. Stukje samenwerking, hartstikke goed!

Dan is het tijd een plekje te zoeken op de tribune. Ajax en Heerenveen gaan voetballen. Het wordt 4-1 voor Ajax door doelpunten van Nico Tagliafico (2x), Perr Schuurs en Klaas Jan Huntelaar. Vooral het tweede doelpunt van Tagliafico is prachtig. We hebben er een mooie foto van laten maken.

We hebben zelfs heel veel mooie foto's laten maken. Kijk hieronder maar! Fotograaf De Brouwer heeft weer flink zijn best gedaan. 

Als je klaar bent met foto's kijken, stem je dan nog even op jouw Man of the Match?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >