Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Loop met Hakim of Donny het veld op bij Ajax - FC Groningen!

Ajaciedjes gezocht! Ajaciedjes gezocht! Voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zijn we op zoek naar mascottes die met de spelers het veld op willen lopen. Kijk dus snel even of je kunt op zaterdagavond 28 september, 19.45 uur. Lukt dat? Mooi, check dan snel onze prijsvraag!

09 september 2019 - 14:42
mascotte-groningen-1200

Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op toffe prijzen. Je moet daar natuurlijk wel iets voor doen, zoals het juiste antwoord geven op onze prijsvragen. We hebben er wéér eentje voor je klaargezet hieronder. Doe mee en wie weet zien we jou snel in de Johan Cruijff Arena als stoere spelersmascotte.

Zoals altijd hebben we plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met de spelers van Ajax mee het veld op mogen lopen. De kans dat je daarbij live op televisie komt is best groot, dus zorg dat familie en vrienden klaarzitten om de boel op te nemen!

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Je kunt tot en met zondag 15 september meedoen aan deze prijsvraag. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Is dat alles? Nee! Er is meer! Je krijgt ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis! Kun je mooi laten zien op school of aan je vriendjes.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Welke twee Ajacieden hebben ook voor FC Groningen gespeeld?

[gravityform id="358" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >