Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Heerenveen uitverkocht!

Ho! Stop met wat je aan het doen bent, want we droppen hier onze nieuwste Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Ajax - sc Heerenveen voor maar 15 euro. Dat lijkt ons een uit-ste-ken-de deal voor deze toffe thuiswedstrijd.

06 september 2019 - 11:02
LKA-heerenveeen-1200
Hopelijk maakt Ajax het zichzelf minder lastig dan vorig seizoen... © Ajax Images

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

We snappen heel goed dat onze tienerleden niet altijd geld hebben om een wedstrijd van Ajax te bezoeken. Precies daarom bestaat onze Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare!

De goedkope kaartjes voor thuiswedstrijden van Ajax gaan vaak razendsnel over de toonbank, dus het is zaak om niet te lang te twijfelen. In actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax zaterdagavond 14 september wilt supporteren wanneer de Friezen op bezoek komen in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 18.30 uur.

We doen de tickets dus in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!

Het kan wel eens een interessante pot worden, want tegenstander Heerenveen maakte het Ajax vorig seizoen knap lastig. Een bizarre wedstrijd eindigde toen in 4-4, waarmee Ajax een tikkie opliep in de kampioensstrijd. Het kwam gelukkig uiteindelijk allemaal goed, maar hopelijk heeft Ajax dit keer minder 'last' van Heerenveen.  

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook het nieuwe magazine Ajax Life thuisgestuurd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >