Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Viewing party: Ajax - Valencia op groot scherm in Ziggo Dome!

Leden van SV Ajax kregen donderdag - via een krakende verkoopsite - de kans een kaartje te kopen voor de groepsduels van Ajax in de Champions League. Het werd zoals verwacht een loterij. Ajax organiseert voor hen die naast kaartjes grepen weer een 'viewing party' in de Ziggo Dome voor het thuisduel met Valencia.

13 september 2019 - 14:10
viewing-party-12001
De vorige viewing party in Ziggo Dome was een groot succes! © Pro Shots

Ajax zorgt dat de wedstrijd tegen Valencia live op groot scherm is te zien in de Ziggo Dome naast de Arena. Ook organiseert de club er weer een aantrekkelijk programma omheen, al is het nog even afwachten hoe hier invulling aan wordt gegeven. 

Natuurlijk wil iedereen graag in het stadion kijken naar het duel met de Spanjaarden. Maar ja, de vraag is veel groter dan het aanbod, zo veel is wel duidelijk. De kaartverkoop ging keihard en niet alle supporters kregen een kans een kaartje te bemachtigen… 

Samen de wedstrijd op groot scherm bekijken in de Ziggo Dome is daarom best een tof alternatief. Supporters die er afgelopen seizoen Ajax - Real Madrid op groot scherm bekeken kunnen daarover meepraten. Het was een groot succes, zo veel werd snel duidelijk.

Ajax zorgt weer voor een propvol programma met artiesten, oud-spelers, mede-Ajacieden en een groot scherm waarop de wedstrijd wordt vertoond. De invulling van het volledige programma maakt Ajax op een later moment bekend.

De deuren van de Ziggo Dome openen op de wedstrijddag om 18.30 uur en het programma start om 20.00 uur.

Artiesten en oud-Ajacieden verzorgen de voorbeschouwing. Om 21.00 uur wordt de wedstrijd live op groot scherm vertoond.

Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 september, 12.00 uur te krijgen via de officiële Ajax Online Ticketshop en kosten 19,95 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >