Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe bezorg jij Ajax de winst tegen Groningen?

FC Groningen komt zaterdagavond op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Voor het duel met de ploeg uit het hoge noorden heeft Erik ten Hag een vrijwel fitte spelersgroep om uit te kiezen. Wij zijn vooral benieuwd naar hoe jouw ideale opstelling eruit ziet!

28 september 2019 - 12:09
2019-08-29-training-Ajax-025
Ziyech is er tegen Groningen weer bij! © Ajax Images

De trainer voerde voor het midweeks treffen met Fortuna Sittard enkele wijzigingen door. Zo kregen Hakim Ziyech en Lisandro Martinéz rust en zagen we Razvan Marin terug op het middenveld. Ook Donny van de Beek maakte na blessureleed zijn rentree in de basisformatie van Ten Hag.

Voor het thuisduel met Groningen kan de oefenmeester beschikken over een vrijwel fitte selectie. Ziyech is er weer bij, eveneens als Noussair Mazraoui en Noa Lang. Alleen Zakaria Labyad ontbreekt in de wedstrijdselectie. Hij moest afhaken wegens ziekte.

Er valt dus genoeg te kiezen tegen Groningen, maar we zijn vooral benieuwd naar hoe jij het duel met de club uit het hoge noorden aanpakt. Stel jij Ziyech en Martinéz weer gelijk op in de basis, of vond je Marin eigenlijk wel een prima oplossing? Wellicht richt jij je blik alvast op de uitwedstrijd tegen Valencia en geef je enkele basisklanten rust.

Vragen, vragen, vragen! Als jij denkt dat je Ten Hag met deze vragen kunt helpen, is dit jouw kans om een stukje advies te geven aan de trainer. Als je onze app downloadt, kun je namelijk je eigen ideale opstelling maken. Zet deze dus snel op je telefoon!

Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Groningen om vervolgens de spelers naar hun gewenste positie te slepen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Je weet nooit of de trainer meekijkt. Wie weet zet je hem per ongeluk op het goede spoor!

https://twitter.com/ibrariemovic/status/1177877630269493248

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >