Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Chaos bij Ajax-opponent Valencia nog lang niet voorbij

Er sluimerde al geruime tijd wat, maar nu is de chaos nog completer bij Valencia CF, de tegenstander van Ajax in de Champions League. Oefenmeester Marcelino en technisch directeur Mateu Alemany moeten waarschijnlijk ander werk zoeken.

11 september 2019 - 14:08
mestalla-1200
Cillessen moet ondertussen gewoon ballen tegenhouden in Mestalla. © Pro Shots

Er is al tamelijk lang gedoe bij de club in sinaasappelstad Valencia. Eigenaar Peter Lim maakte al eerder flink ruzie met Alemany. Zakenman Lim is sinds 2014 eigenaar van de club en bemoeide zich naar de smaak van Alemany te veel met diens werk. Maar echt veel te veel.

Dat gaf de nodige wrijving en precies dat is dus nooit meer helemaal goed gekomen. De plooien konden niet gladgestreken worden, dus is er een zogeheten 'onwerkbare situatie' ontstaan. Zodanig onwerkbaar dat ook trainer Marcelino, die goed overweg kan met Alemany, uit kan zien naar een andere club. 

Valencia treft Ajax op woensdag 2 oktober in het machtige Mestalla, waar Jasper Cillessen het doel verdedigt. Het is dus nog even de vraag welke trainer er namens de Spanjaarden plaatsneemt in de dug-out.

Diverse journalisten in Spanje weten het in elk geval zeker: het komt sowieso niet meer goed tussen het drietal Lim, Alemany en Marcelino. Naar verluidt zet Lim zijn trainer en TD nog deze week op de keien.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >