Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax – NEC!

We hebben iets nieuws! Je ziet vast wel eens voorbij komen dat we ballenjongens en -meisjes voor wedstrijden van Ajax 1 zoeken, maar we gaan nu voortaan ook plekjes langs het veld van Jong Ajax verloten. Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Mooi, want we hebben jouw hulp nodig bij Jong Ajax – NEC.

09 augustus 2019 - 10:00
Ajax-Az-2018_107

Jong Ajax trapt op maandag 19 augustus om 20.00 uur af voor de eerste thuiswedstrijd in een nieuw seizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je meedoen aan onze prijsvraag, waardoor je van heel dichtbij kunt zien hoe de vernieuwde ploeg van Mitchell van der Gaag het doet.

De wedstrijd wordt natuurlijk niet gespeeld zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daarom hebben we jouw hulp nodig. Aan jou de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd.

We zoeken vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 12 augustus 13.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Mitchell van der Gaag is de nieuwe trainer van Jong Ajax. Bij welke club stond hij vorig seizoen aan het roer?

[gravityform id="334" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >