Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wit-rood-wit aan de top

Hoe gaat Ajax het doen dit seizoen? Het is de vraag die iedereen bezighoudt. Frenkie weg, Matthijs weg, een paar venijnige Zuid-Amerikanen retour... Ik heb goede hoop op mooie dingen, maar de tijd zal het leren. De club zit in elk geval niet stil en er gebeurt een hoop.

02 augustus 2019 - 08:57
blog-oostenrijk-1200

Bij Supportersvereniging Ajax zitten we ook niet stil. Onze leden waren afgelopen seizoen aan zet en men besloot in meerderheid dat ze de krant Ajax Life graag vervangen zagen door een magazine.

Zo gezegd, zo gedaan! Het eerste magazine ligt inmiddels bij ruim 81.000 leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare op de deurmat.

Op pagina’s vijf en zes van het blad staat een prachtige fotospread. Een plaatje, geschoten in Oostenrijk, toen Ajax daar op trainingskamp was. We zien een bergtafereel met een vleugje Ajax. Op de foto hierboven probeer ik het vast te leggen, maar het resultaat zou nooit magazinewaardig zijn geweest.

Wit-rood-wit aan de top nemen ze in Oostenrijk wel heel letterlijk...

Gelukkig had ik Thomas Bakker aan mijn zijde, fotograaf van Pro Shots. Hij was samen met mij in het gondeltje gestapt om de ‘Wildkogel’ in het dorpje Bramberg te beklimmen. Nou ja, van klimmen was niet bijzonder veel sprake, want de gondel deed het meeste werk. Alleen het laatste stukje was klimmen en klauteren.

Bij dat laatste stuk troffen we meerdere wandelpaden, waarbij de routes werden aangeduid met rotsblokken, voorzien van wit-rood-witte verf. Ze dienen als soort van ouderwetste navigatiesystemen.

Op ruim tweeëneenhalve kilometer hoogte leverde het een bijzonder beeld op. Een beeld dat je dus - heerlijk in beeld gebracht door de fotograaf van dienst - terugziet in het blad en op de plaatjes hieronder.

Met een trainingskamp in Oostenrijk bereidde Ajax zich op hoogte voor op het nieuwe seizoen. De ploeg van Erik ten Hag gaat wederom voor het hoogst haalbare. Wit-rood-wit aan de top.

In Oostenrijk nemen ze dat wel heel letterlijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >