Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes zien Ajax van heel dichtbij Champions League halen!

Yes! Ajax mag alweer meedoen aan de Champions League! De spelers van trainer Erik ten Hag wonnen met 2-0 van Apoel Nicosia. De mascottes van de Ajax Kids Club waren erbij en keken hun ogen uit. Of we foto's hebben gemaakt? Natuurlijk, kijk maar snel!

29 augustus 2019 - 11:00
1200-apoel

Als je meedoet aan onze prijsvragen, dan kun je zomaar flink geluk hebben dat je wint. Vraag dat maar aan de Ajaciedjes die met hun helden het veld opgingen tijdens een avondje Champions League in de uitverkochte Johan Cruijff Arena. De kinderen die voor Ajax - Apoel met de Ajacieden de grasmat opliepen, hebben een dag later een mooi verhaal te vertellen in de klas.

Het begint al in de spelerstunnel. Daar verzamel je en dan is het wachten geblazen op de spelers. Vanuit de tunnel hoor je het publiek al zingen. Dan is het moment daar, je mag het veld op! Wat is het stadion dan groot en tjonge, wat een hoop mensen... Spannend, maar pfoe, wat gaaf. De muziek van de Champions League klinkt en jij staat daar maar mooi. Een camera komt langs. Kom je op tv? Waarschijnlijk wel!

Dan moet er gevoetbald worden. De mascottes rennen snel naar de zijlijn, om daarna een plekje op de tribune te zoeken met hun papa, mama of begeleider. En de wedstrijd zelf? Die was ook gaaf! Ajax was veel beter en won. Wie vond jij de beste Ajacied? Stemmen kan hier.

Hoe dan ook; we gaan weer de Champions League in. Gefeliciteerd Ajaciedjes!

We hebben natuurlijk foto's laten maken van deze bijzondere avond. Fotograaf De Brouwer maakte de plaatjes hieronder. Kijk je mee?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >