Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes zien Ajax van dichtbij gelijkspelen bij Vitesse

Ajax trapte zaterdagavond af voor een nieuw seizoen in de eredivisie. Dat verliep niet helemaal zoals we hadden gehoopt, want de Ajacieden speelden met 2-2 gelijk op bezoek bij Vitesse. Gelukkig hadden elf leden van de Ajax Kids Club wel een mooie avond, want zij mochten met hun helden het veld op lopen!

05 augustus 2019 - 12:01
3-Mascottes3

De gelukkige leden van de Ajax Kids Club verzamelden zich in de spelerstunnel van Vitesse en stonden in spanning af te wachten tot hun helden uit de kleedkamer kwamen. Toen de Ajacieden er eindelijk klaar voor waren, gingen ze samen met de mascottes het veld op. Dat was voor de Ajaxsupportertjes natuurlijk een moment om nooit meer te vergeten.

Voor je het wist, was het gave moment alweer voorbij. De mascottes zochten lekker een plekje op de tribune om de wedstrijd te bekijken. Vanaf hun stoeltje zagen ze hoe Ajax twee keer op achterstand kwam, maar dankzij doelpunten van Donny van de Beek en Dusan Tadic uiteindelijk toch nog gelijk wist te spelen.

Gelukkig was de wedstrijd tegen Vitesse pas de eerste van het nieuwe eredivisieseizoen en dus kan er nog hartstikke veel gebeuren. Hopelijk zien we Ajax aan het einde van het seizoen weer met de kampioensschaal staan!

 Nu is het tijd voor foto’s van de wedstrijd! De plaatjes zijn gemaakt door de Ajax Kids Club en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >