Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes gezocht voor Sparta – Ajax!

Attentie, attentie, we hebben jouw hulp nodig! We zoeken leden van de Ajax Kids Club die zondag 1 september met de Ajaxspelers het veld op willen lopen bij Sparta – Ajax. Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Check dan snel de prijsvraag hieronder.

12 augustus 2019 - 10:11
MascottesSparta

Met de spelers van Ajax het veld oplopen is voor veel supportertjes een grote wens. Wie weet komt die wens voor jou wel uit. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zondag 1 september vlak voor de aftrap (14.30 uur) het veld op willen lopen aan de hand van een Ajaxspeler.

Om kans te maken, moet je wel eerst een goed antwoord geven op de prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 18 augustus meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider. Oh ja, je ontvangt natuurlijk ook een echt mascottediploma om thuis te laten zien.

Wellicht zien we jou wel terug in Rotterdam. Mocht je winnen, dan kun je jouw held ook nog even snel succes wensen. Dat is belangrijk, want Ajax kan alle hulp gebruiken tijdens de uitwedstrijd. We willen natuurlijk graag weer kampioen worden.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Wie maakte het eerste Ajaxdoelpunt tijdens Sparta - Ajax in maart 2018?

[gravityform id="336" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >