Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ballenjongens/-meisjes gezocht voor Jong Ajax – Almere City!

We verloten voortaan ook plekjes langs het veld van Jong Ajax. We zoeken voor de thuiswedstrijd tegen Almere City vier ballenjongens en -meisjes. Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Let dan nu op!

16 augustus 2019 - 09:39
BallenjongenAlmere

Jong Ajax moet de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen nog spelen, maar wij kijken alvast vooruit. Op vrijdag 30 augustus om 20.00 uur speelt de ploeg van Mitchell van der Gaag op de Toekomst tegen Almere City. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je deze wedstrijd van heel dichtbij meemaken!

De wedstrijd wordt namelijk niet gespeeld zonder ballenjongens of -meisjes. En precies daarom hebben we jouw hulp nodig. Aan jou de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd.

We zoeken vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 19 augustus. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Vorig seizoen werd Almere City met 8-0 vernederd door Jong Ajax. Wie maakte het eerste doelpunt?

[gravityform id="337" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >