Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes, nieuwe Ajaciedjes vanaf vrijdag op de deurmat!

De nieuwste Ajaciedjes valt vanaf vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Het blad staat weer vol toffe Ajaxdingen, dus zorg dat je 'm eerder uit de brievenbus plukt dan je vader, moeder, broertje of zusje!

27 augustus 2019 - 10:07
ajaciedjes-12001
Gelukkig is de zomerstop voorbij! © Ajax Kids Club

Een nieuw seizoen, dus ook een nieuw clubblad! Lukt het Ajax om net zo goed te voetballen als vorig seizoen? Frenkie de Jong, Lasse Schöne en Matthijs de Ligt gingen weg, maar er kwamen nieuwe spelers voor terug. Lucky stelt ze aan jullie voor.

Wil je weten wat nieuweling Quincy Promes naast voetballen nog meer leuk vindt? Hij is gek op pretparken! Ajax Kids Clublid Luuk Baarsma (8 jaar) mocht de snelle aanvaller flink wat vragen stellen. Ook spraken we aanvoerder Dusan Tadic. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij vond het superleuk!

Ook spreken we Ajaxsupportertje Leroy. Hij ging in de zomer helemaal naar Oostenrijk, waar Ajax op trainingskamp was. Hij had zijn handtekeningenmap mee en in Ajaciedjes lees je of hij veel krabbeltjes heeft verzameld.

Natuurlijk maken we ook bekend wie de fotowedstrijd en daarmee twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax heeft gewonnen. We vroegen jullie vakantiefoto's in te sturen met de zomerdoeboeken en onze mailbox stroomde over! Supertof!

Oh, en maak maar vast ruimte aan je slaapkamermuur, want Promes staat op de grote uitvouwposter in het midden van deze Ajaciedjes. Wil je liever wat anders? Dat kan, want aan de andere kant van de poster vind je alle spelers. Ze vieren een feestje met de net gewonnen Johan Cruijffschaal!

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >