Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel eerste treffen tussen Paok en Ajax in onze SV Ajax-poule!

Je wordt in de voorronde altijd een beetje tussen hoop en vrees geslingerd. Het is ook best raar als je het ene moment in de halve finales staat en het volgende moment voorronde moet spelen om de Champions League te bereiken. Maar als jij de uitslag van Paok Saloniki – Ajax al denkt te weten, geef die dan door!

06 augustus 2019 - 09:38
poulespaokcar
Ten Hag inspecteert de troepen die Paok moeten elimineren. © Pro Shots

Misschien was je er nog niet van op de hoogte, maar dan ben je het nu: in onze Ajaxpoule kun je ook de uitslagen van Europese wedstrijden voorspellen! Omdat een Europees potje misschien nog wel lastiger te voorstellen is dan een eredivisieduel, is dit je kans om te pronken met je kennis.

Paok en Ajax spelen altijd spannende wedstrijden, waarin Ajax tot dusver altijd aan de goede kant van de score eindigde. Er werd drie keer gelijkgespeeld en de vierde keer maakte Davy Klaassen namens Ajax in de slotfase het winnende doelpunt. Het werd toen 1-2.

Blijkbaar ontlopen de Griekse tegenstander en Ajax elkaar in de voorronde niet zo veel. Dit maakt het natuurlijk niet gemakkelijker om de juiste uitslag te voorspellen, maar desondanks dagen wij jullie uit: kom maar op! Overigens gaat het dit seizoen pas vanaf 14 september om het echie, maar toch.

Je maakt iedere maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer.

Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >