Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Apoel - Ajax kijk je bij Veronica zonder, maar op Ziggo met 'El Sierd'

Ajax staat op de drempel van de Champions League en als je uitzicht hebt, wordt het echt. En als je dichtbij bent, wordt het tijd om zaken serieus aan te pakken. Zo kan het gebeuren dat Apoel Nicosia versus Ajax wordt uitgezonden door echte CL-rechtenhouders en dat zijn Veronica en Ziggo Sport.

20 augustus 2019 - 15:19
tvtipapoeluitcar
Juichen! Voor Sierd? Voor iemand anders? Voor Ajax! © Pro Shots

Dit betekent dat het misschien wel gemakkelijker wordt om Ajax te kijken. Je hoeft kort voor 21.00 uur je televisie slechts af te stemmen op Veronica om vervolgens lekker Ajax te kijken. We hopen dat er komend seizoen nog veel meer Ajaxduels op Veronica zijn te zien. Dat is namelijk een goed teken!

Omdat Apoel - Ajax al wordt behandeld alsof het een echte Champions League-wedstrijd is, kun je dus terecht bij rechtenhouder Veronica. Maar als je liever commentaar hebt van Sierd de Vos, dan ben je weer bij Ziggo Voetbal aan het juiste adres. De één zal blij zijn met een nieuw optreden van 'El Sierd', de ander vond hem tijdens Ajax - Paok Saloniki (3-2) wellicht een tikje overenthousiast. Het goede nieuws in dit geval: je kunt zelf kiezen!

Als televisie kijken geen optie blijkt, is het goed te weten dat er ook legale streams beschikbaar zijn. Veronica moet een gratis variant hebben, maar we kunnen niet direct een linkje vinden op het digitale thuis... Er is bij Ziggo sowieso een streampje beschikbaar, maar daar moet je wel 3,99 euro voor inleggen. Mocht je ergens in Europa bivakkeren zonder Ierse pub om de hoek is dit sowieso een prima optie.

Er zijn ook nog manieren om Ajax puur via het gesproken woord te volgen. Er zitten mannetjes van de radio klaar bij de microfoon van NPO Radio 1. Je kunt dus ook via dit radioverslag op de hoogte blijven van de verrichtingen van de Ajacieden in Cyprus! Als je bijvoorbeeld onderweg bent, is dat onwijs handig. De uitzending van Langs de Lijn begint om 20.30 uur en je krijgt zelfs een halfuurtje voorbeschouwing cadeau.

We hebben op de wedstrijddag van Apoel - Ajax nog een extra tip en die komt uit de koker van 'wij van wc-eend'. Wij van Ajax Life raden namelijk aan om @ajaxlife te volgen op de diverse social media! We zijn actief op Twitter, Facebook en Instagram en houden je deze dagen van alles op de hoogte.

Misschien kom je zelfs wel dingen tegen die je niet op televisie ziet of op de radio hoort!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >