Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe maak jij nu wel indruk op Venloos nepgras?

Het was dinsdag weer eens ouderwets billenknijpen. We hopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo een stuk relaxter naar Ajax te kunnen kijken. Dit staat of valt natuurlijk met de opstelling en als jij denkt Erik ten Hag van goed advies te kunnen voorzien, is dit jouw kans!

16 augustus 2019 - 14:12
hagselfvvvcar
Ook de opstelling tegen VVV zorgt vast voor vragen! © Sjoerd Tullenaar

Ten Hag is druk bezig met nadenken over de opstelling die hij op het formulier zet. En jij hebt vast zo jouw eigen ideeën over de basiself waarmee je Ajax het liefst aan een wedstrijd ziet beginnen. Wil je die met ons delen? Dat vinden we tof!

Ajax kent op bezoek bij VVV de laatste jaren niet zijn beste optredens, om een understatement van de plank te trekken. We kunnen zo'n moeilijke bevalling best missen. Zo denkt Ten Hag er hopelijk ook over, maar het is de vraag of hij kan beschikken over Noussair Mazraoui en Klaas Jan Huntelaar.

Mazraoui heeft kniepijn en Huntelaar kampt met de gevolgen van een speler van Paok die bij een van de drie penalty's bovenop hem viel. Hou hier rekening mee als je onze app opent en jouw ideale elf positie laat innemen. Dat maakt het veel leuker om daarna te discussiëren met andere Ajacieden!

Kortom, snel onze app downloaden en jouw beste opstelling maken! Kies na het openen van de app voor het tabblad 'de tribune' en selecteer de ontmoeting met VVV om daarna de spelers naar hun gewenste positie te slepen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Zie ook het voorbeeldje hieronder.

https://twitter.com/LucasvanW/status/1161525414818471936

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >