Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden moeten zorgen voor een driepunter?

We zien genoeg glimpen van kwaliteit om vertrouwen te hebben in een mooi seizoen voor Ajax. Maar het wordt ook zaak om driepunters te noteren. Er zijn zo'n 27 of 28 winstpartijen nodig om weer 'pak schaal' te doen en hopelijk volgt zaterdag de eerste. Met welke basiself zie jij Ajax winnen van FC Emmen?

09 augustus 2019 - 14:37
hagselfemmencar
Welke rol krijgt Dolberg toebedeeld tegen Emmen? © Pro Shots

Het seizoen 2019/2020 is voor Ajax alweer drie wedstrijden oud en zo'n beetje iedere minuut van het seizoen leren we meer over de ideale formatie. Het valt vooral te hopen dat Erik ten Hag die lessen snel omzet in de praktijk, zodat de ploeg op schema blijft voor glorie.

Het zijn direct belangrijke weken voor de club en daarom is ieder stukje advies van belang. Dat advies kunnen jullie mooi geven, want wij hebben hier 'Ten Hags elf' voor bedacht. Wat? Een tooltje waarmee je jouw ideale Ajax-opstelling kunt maken en delen!

We weten nog niet precies welke spelers er beschikbaar zijn voor Ajax - Emmen, maar het is toch al leuk om na te denken over de veldbezetting. De spitspositie is flink onderwerp van discussie. Is Kasper Dolberg fit, kies je voor Klaas Jan Huntelaar of moet de ploeg alvast wennen aan Dusan Tadic in de punt van de aanval?

Als je onze app downloadt, kun je je ideale opstelling maken! Kies daarna voor het tabblad 'de tribune' en selecteer Ajax - Emmen voordat je jouw ideale opstelling kunt samenstellen. En deel daarna jouw ideaalplaatje via social media voorzien van #tenhagself.

Grote kans dat jouw opstelling door andere Ajacieden wordt gecheckt en je weet vervolgens hoe laat het is: tijd om te discussiëren over gemaakte keuzes in aanloop naar de definitieve elf van Ten Hag!

https://twitter.com/54piet/status/1159713217591021569

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >