Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop Ajax - Apoel Nicosia

Het eerste dominosteentje is omver gegooid en als het Ajax lukt ook Apoel Nicosia te verslaan, meldt het zich wederom in de Champions League. We kunnen ons voorstellen dat jij ooggetuige wilt zijn en indien nodig een duwtje in de rug wilt geven. Dat kan! Hier volgt informatie over de losse kaartverkoop.

14 augustus 2019 - 11:38
apoelverkoopcar
Hopelijk heeft het volgende Europese avondje ook een positieve afloop! © Sjoerd Tullenaar

Het is snel schakelen deze maand. Heel erg snel schakelen! De inkt van het wedstrijdverslag van Ajax - Paok Saloniki (3-2) is amper droog of er is al informatie beschikbaar over de kaartverkoop voor het volgende Europese thuisduel. De ontmoeting met de Cyprioten staat gepland voor woensdag 28 augustus (aftrap 21.00 uur).

Er zijn voor seizoenkaarthouders kaartjes beschikbaar vanaf 27 euro. Dit bedrag is inclusief korting van 10 procent omdat eerder al een jaarkaart is afgenomen. De stoeltjes achter de doelen zijn, zoals altijd, het goedkoopst van allemaal en kriskras door de Johan Cruijff Arena verschillen de prijzen.

De kaartverkoop wordt donderdag om 12.00 uur hervat en seizoenkaarthouders zijn dus als eerste aan de beurt om kaartjes (bij) te kopen. Per barcode kun je in totaal twee kaartjes afrekenen. Leden van SV Ajax moeten zaterdag om 10.00 uur scherp zijn omdat kaartjes Ajax - Apoel dan beschikbaar komen!

Het is overigens niet zo dat de complete JC Arena nog moet worden gevuld. Dit is al grotendeels gebeurd op basis van de verkoop van blinde passe-partouts. Het is dus zaak om snel te handelen als je aan de beurt bent om kaartjes te kopen, want voor je het weet, grijp je mis!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >