Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - FC Emmen uitverkocht!

Nieuw seizoen, dus nieuwe Laatste Kaarten Acties voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Ajax - FC Emmen voor maar 15 euro. Dat lijkt ons een prima deal voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

02 augustus 2019 - 11:00
LKA-1200-emmen
Vorig seizoen werd Emmen verslagen met 5-0. Hoe gaat het dit keer? © Pro Shots

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT.

De goedkope kaartjes voor thuiswedstrijden van Ajax gaan vaak razendsnel over de toonbank, dus het is zaak om niet te lang te twijfelen. In actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax zaterdagavond 10 augustus wilt supporteren wanneer Emmen op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap staat geprogrammeerd om 18.30 uur, maar de kans is vrij groot dat de wedstrijd naar 19.45 uur gaat.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Doen we gewoon!

Tegenstander Emmen kwam vorig jaar ook op bezoek in de Arena. Toen won Ajax de pot met 5-0, maar onderschatting is natuurlijk nooit een goed idee. Vorig seizoen werden de doelpunten gemaakt door Klaas Jan Huntelaar (2), Hakim Ziyech en Dusan Tadic. Het vijfde doelpunt was een eigen treffer. 

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook het nieuwe magazine Ajax Life thuisgestuurd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >