Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beperkt aantal extra kaarten vrijgekomen voor Ajax - Apoel!

Het is niet veel, maar ieder kaartje is er één en dus vragen wij je op te letten! Zorg dat je vrijdag om 14.00 uur in de startblokken staat, want dan komen er ook voor leden van SV Ajax extra kaartjes vrij voor de return tussen Ajax en Apoel Nicosia. Hou er rekening mee dat het een loterij wordt!

23 augustus 2019 - 10:31
extraapoelcar
De laatste stoeltjes gaan vrijdag in de verkoop! © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop wordt vrijdag om 14.00 uur hervat en enkele minuten later is de Johan Cruijff Arena niet langer 'voorlopig uitverkocht', maar definitief uitverkocht. Een vol stadion moet de Ajacieden woensdag de 28ste (aftrap 21.00 uur) naar de Champions League stuwen.

Het wordt nog een hele klus om de groepsfase te bereiken na de 0-0 en daarom is alle steun van harte welkom! Als jij die steun wilt bieden, moet je echt zorgen dat je om 14.00 uur klaar zit. Dus ingelogd en wel en met je barcode onder de plaktoets.

We weten niet precies hoeveel kaartjes er in de verkoop komen, maar het zijn er echt niet veel. De verkoop is bestemd voor seizoenkaarthouders en leden van SV Ajax. Vanwege de ongekende populariteit kun je per barcode één kaartje kopen. Wel kun je vier kaartjes aan je winkelwagen toevoegen.

Overigens wordt het regime qua kaartverkoop op de F-side vrijdagmiddag verruimd naar twee-op-één, dus dat is wellicht ook nog een manier om Ajax - Apoel bij te wonen. Laten we hopen dat we Ajax naar de Champions League kunnen juichen, hopelijk tot woensdag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >