Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop Ajax - Paok Saloniki

De blinde passe-partouts zijn uitverkocht, maar dit betekent niet dat de Johan Cruijff Arena volzit. En daar wordt het interessant nu het eerste Europese avondje ingepland kan worden. Ajax neemt het dinsdag 13 augustus (aftrap 20.30 uur) op tegen Paok Saloniki en hier lees je hoe je losse kaartjes kunt kopen!

23 juli 2019 - 11:02
losajapaocar
Laten we hopen dat we tegen Paok de pogo of sirtaki kunnen dansen. © Sjoerd Tullenaar

Het was ook best leuk geweest om een keertje een andere tegenstander te treffen dan Paok, maar we moeten het ermee doen. En uiteindelijk draait het tijdens Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena natuurlijk om Ajax, niet om de kleuren van de tegenstander.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je Ajax naar de volgende voorronde wilt schreeuwen – met als bijvangst een startbewijs voor een Europese groepsfase – maar dan moet je wel een kaartje zien te bemachtigen. Het is alvast goed om te weten dat je vier kaartjes per barcode kunt kopen.

Seizoenkaarthouders zijn als eerste aan de beurt om losse kaartjes te kopen en krijgen 10 procent korting toe. De kaartverkoop wordt woensdag om 12.00 uur hervat, leden van SV Ajax moeten vrijdag de 26ste om 10.00 uur klaarzitten in de startblokken. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 24 euro.

Ook voor leden van de Supportersvereniging Ajax is het mogelijk om vier kaartjes per barcode te kopen. We kunnen jullie alleen maar op het hart drukken om inderdaad klaar te zitten en dankzij jullie voorrang supersnel te klikken, want de kans is groot dat de laatste lege stoeltjes ook snel worden gevuld.

Hou er ook rekening mee dat dit gelijk je laatste kans betreft, want de Grieken namen vorige keer grote uitvakken mee en dat verwachten we nu eigenlijk ook weer. Dit betekent dat er geen herkansing komt met de verkoop van allerlaatste kaartjes.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >