Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Krantenmuur

Wat een seizoen was het hè... Wauw! Bij ons op het werk was dit voetbaljaar nog net even iets mooier dan normaal gesproken.

04 juni 2019 - 11:54
krantenmuur1car

Door: Tim en Jan

Collega Jan kwam donderdag 26 juli, inderdaad de dag na Ajax - Sturm Graz (2-0), met een grote glimlach op het werk. “We gaan dit jaar iets leuks doen, Tim,” zei hij. “We gaan dit seizoen alle voorpagina's van de krant ophangen waar Ajax op staat vermeld.”

Ik vond dit een fantastisch idee! Maar, eerlijk is eerlijk, als je zoiets begint, moet je het wel goed doen. Het kon twee kanten op: werd het the wall of shame of toch de wall of fame? De ene na de andere krant hingen we op. Precies 46 van de vijftig collega's verklaarden ons voor gek, maar wij waren ervan overtuigd dat dit ons seizoen ging worden.

Bedenk even dat wij werkzaam zijn bij een bedrijf in De Lier, in de gemeente Westland. Het bedrijf waar wij werken, is gespecialiseerd in het verzorgen van intern transport in de tuinbouw. Helaas verloor Ajax met 6-2 in Rotterdam en toen zat het met het interne transport bij ons bijzonder goed: we kregen wel vijf voorpagina's aangeboden om op te hangen...

Breeduit lachend kwam de ene na de andere collega aanzetten met een voorpagina. Uiteindelijk hebben we de voorpagina van onze eigen krant gebruikt, omdat die andere covers allemaal los waren gescheurd. Wij zijn Ajax en het moet recht en strak, punt uit!

Na de 6-2 in Rotterdam kregen we wel vijf voorpagina's aangeboden...

Ondanks die nederlaag spaarden we door. En door! Uiteindelijk werd het een muur van maar liefst 140 voorpagina's, die een prachtig seizoen samenvatten! Wij lachen nu nog steeds het hardst. En stiekem zijn onze collega's toch bijna allemaal jaloers geworden... Zelfs zij vinden dit uniek!

De immense muur is kort na het in ontvangst nemen van de prijzen wel alweer weggehaald. Hij kon er het hele seizoen hangen, zo hadden we gezegd. En afspraak is afspraak. De krantenmuur is om een pvc-pijp gerold zodat hij intact blijft, terwijl wij blijven zoeken naar een mooie bestemming.

Dat is nog niet zo gemakkelijk... Heb jij als lezer wellicht een goede suggestie? Dan komen we met alle Ajaxliefde onze krantenmuur overhandigen!

Hoe dan ook blijven we onder de indruk van alles wat we dit seizoen hebben meegemaakt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >