Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Check hier de eerste elf Ajaxdoelpunten van het seizoen!

Tsja, het was slechts een oefenpotje. Maar er werd wel elf keer gescoord. En hopelijk kunnen we over een tijdje concluderen dat de victorie begon in Oldenzaal. Ajax schoot als regerend kampioen – wat lekker om te zeggen! – uit de startblokken, maar het vizier stond nog niet helemaal scherp. Kijk je mee?

26 juni 2019 - 09:14

We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijd van het jaar andere dingen aan het doen bent. Het is veel leuker en fijner om van het zonnetje te genieten dan checken hoe Ajax het er vanaf brengt tegen amateurs. Gelukkig wordt vandaag de dag alles gefilmd en ben je met een samenvatting zo weer bij.

Grijp je kans! De treffers bij Quick'20 - Ajax (2-11) zijn netjes op een rijtje gezet en zo kun je zien hoe Vaclav Cerny drie keer scoort, terwijl de eerste twee balcontacten van Klaas Jan Huntelaar eerder al raak waren. Een hattrick voor 'The Hunter' werd slechts voorkomen met een eigen doelpunt.

Tussen de elf doelpunten van Ajax kom je er achter ook twee tegen van Quick'20. De verdediging oogde nog niet zo solide als we mogen verwachten. Diverse bekende namen waren dan ook nog afwezig en Dominik Kotarski moest ruzie met de bal bekopen met een penalty tegen en een rake Panenka...

De kop is er dus af en ongetwijfeld worden op basis van de eerste bewegende beelden al allerlei conclusies getrokken. Daarvoor is het natuurlijk nog veel te vroeg, de dingen bieden hooguit een indicatie. Maar dat maakt het wel zo leuk om over te babbelen. Kijk je mee?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >