Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes! Vakantiedoeboeken vallen op de deurmat!

Hoi landskampioentjes en bekerwinnaars, de zomervakantie komt eraan! Dribbelaartjes (4 t/m 5) en Ajaciedjes (6 t/m 11) die afgelopen seizoen lid waren, krijgen deze dagen weer leuke vakantiedoeboeken op de deurmat!

24 juni 2019 - 11:29
doeboeken-1200
Ajaciedjes en Dribbelaartjes kunnen weer puzzelen deze zomer! © Ajax Kids Club

Na een druk voetbalseizoen en schooljaar ben je vast toe aan de zomervakantie. Tijd dus om leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld lekker naar het strand of fijn op vakantie. Lekker nagenieten van het prachtige Ajaxseizoen.

Om die vakantie nog leuker te maken, hebben we weer supertoffe doeboeken voor Ajaciedjes en Dribbelaartjes gemaakt. Je kunt je dus de hele zomer vermaken met spelletjes, strips, puzzels, kleurplaten en prijsvragen.

Hou je brievenbus daarom in de gaten, want de komende periode worden de boekjes bezorgd. Heb je vrijdag 5 juli nog niks ontvangen, stuur dan even een mailtje met je naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Dan kijken we wat er aan de hand is en sturen we een boekje na!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >