Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen/-meisje of vaandeldrager bij Ajax - FC Utrecht!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Mooi, want we hebben jouw hulp nodig bij Ajax - FC Utrecht, de spannende laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Lees snel even verder!

02 mei 2019 - 11:01
ballenjongens-ajax-utrecht-1200

Ajax hervat zondag 12 mei in de eigen Johan Cruijff Arena de eredivisie tegen FC Utrecht. Precies, dat is op Moederdag. De belangrijke laatste thuiswedstrijd van dit seizoen begint om 14.30 uur. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je meedoen aan onze prijsvraag, waardoor je van heel dichtbij kunt zien hoe het Ajax vergaat in de titelstrijd.

We spelen de wedstrijd namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daarom hebben we jouw hulp nodig. Aan jou de belangrijke taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Utrecht. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. Dat geeft de hele opkomst een bijzonder tintje en daar help jij dus fijn aan mee.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je zou je moeder mee kunnen nemen, het is immers Moederdag!

Samengevat zoeken we dus tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 6 mei, 15.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: eerder dit seizoen won Ajax met 3-1 in Utrecht. Wie stond er toen bij Ajax linksback en door wie werd hij later in de wedstrijd vervangen?

[gravityform id="294" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >