Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wessel volgt Ajax Kids Clublid Jamey tijdens Ajax Clinic!

Gaaf! Jamey is lid van de Ajax Kids Club en hij won een coole Ajax Clinic! Daarom mocht hij komen trainen als een echte Ajacied. Wij stuurden Ajax Kids Clubpresentator Wessel met hem mee voor een reportage!

06 mei 2019 - 11:41

Bij een Ajax Clinic kun je trainen als een echte Ajacied. Wij mogen af en toe clinics weggeven via prijsvragen en Jamey was een van de blije winnaars. Het leek ons leuk om hem een dagje te volgen en wie kan dat beter dan onze eigen Wessel?

Hoe de dag van het leuke tweetal was? Je ziet het in bovenstaande video. Wil je meer weten over Ajax Camps & Clinics, check dan de officiële website voor meer informatie. Goed om te weten is dat je als lid van de Ajax Kids Club korting krijgt, dus neem snel een kijkje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >