Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Spelers en supporters vieren lekker feestje in De Kuip!

'Ja-lalala-lalala-lalala Ajax Amsterdam!!!' Het ging er vocaal hard aan toe in De Kuip en zowel spelers als supporters vermaakten zich opperbest! En dat is logisch als je zojuist de bekerfinale met 4-0 van Willem II hebt gewonnen. Ventos liet zijn camera draaien en legde de zaken haarscherp vast!

06 mei 2019 - 17:39

Eindelijk weer eens een prijs jongens en meisjes. Dat mag best gevierd worden. Nee, dat moet zelfs gevierd worden. En precies dat is wat de 15.000 Ajacieden deden in het hol van de leeuw. En ze vierden het feestje niet alleen, de spelers deden uiteraard mee.

Ook voor jongens als Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Frenkie de Jong is een prijs winnen iets nieuws. Of wat te denken van Daley Blind? De maker van de eerste treffer won eindelijk zijn eerste KNVB-beker.

Met dat in je achterhoofd ga je dus als vanzelf zingen, springen, juichen en met vlaggen of shirtjes zwaaien! Daarbij is het sowieso leuk om een prijs op te halen in De Kuip. Dat is altijd een goed idee. Via bovenstaande beelden kun je nog eens nagenieten van een paar fijne minuten interactie tussen spelers en publiek. 

Toch beseffen we allemaal: er moet nog meer bij. Een landstitel bijvoorbeeld... Het beloven nog spannende dagen te worden. En wat gebeurt er woensdag tegen Tottenham Hotspur....? Wat een tijden om Ajacied te zijn!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >