Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: op deze manier volg je de KNVB-bekerfinale buiten De Kuip!

We need to... pak schaal! Maar vandaag even niet. Het is zaak dat Ajax de KNVB-bekerfinale wint. Pak beker! Er zijn minimaal 15.000 Ajacieden van de partij in De Kuip, maar het kan zomaar zijn dat ook jij wilt volgen of Ajax eindelijk een prijs pakt. Dat kan op verschillende manieren!

05 mei 2019 - 16:14
tvtipbekerfinalecar
De wedstrijd gaat vanuit De Kuip heel Nederland door! © Pro Shots

Als je de bekerfinale bezoekt, kun je er altijd een volledig dagje uit van maken. Maar als je niet van de partij bent in De Kuip is het natuurlijk ook mogelijk om de finale rechtstreeks te volgen. Hou er alvast rekening mee dat de finale om 18.00 uur begint. Zorg dus dat je er klaar voor bent!

De voorbeschouwing is al om 16.00 uur begonnen, maar je kijkt best nog even andere leuke dingen doen. Het is tenslotte niet voor niks Bevrijdingsdag dus neem het er lekker van! Als je om 18.00 uur maar klaar zit. Er kan altijd van alles gebeuren tijdens een bekerfinale en wees dus niet te laat.

Als je kort voor 18.00 uur inschakelt, zoek dan het open kanaal van Fox. Je kunt als abonnee ook prima kiezen voor Fox Sports 1, maar de bekerfinale moet op het open net worden uitgezonden en dus kun je ook kiezen voor het open Fox. Misschien ken je die zender wel van schakeltelevisie tijdens een speelronde in de Jupiler League.

Er zijn meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven. Wat dacht je van de mannetjes van de radio? Die zitten klaar met een microfoon van NPO Radio 1 om verslag te doen! Ook dat verslag begint natuurlijk pas echt om 18.00 uur, want je kunt pas verslag doen als er een balletje rolt. Ook op de radio wordt een uitgebreide voorbeschouwing gedaan. Mocht je zin hebben, kun je alvast lekker luisteren!

Je hoort op de radio wat je op televisie ook kunt zien, maar als je benieuwd bent wat er onderweg naar en eenmaal in Rotterdam ook allemaal buiten het zicht van de camera's gebeurt, doe je er slim aan om @ajaxlife te volgen. We maken lawaai op diverse platforms. Je vindt ons op Twitter, Facebook en Instagram!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >