Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax en Feyenoord spelen rechtstreeks duel om landstitel O19

Ook al lijkt het seizoen misschien klaar, dit wil niet zeggen dat alle beslissingen zijn gevallen. Het eerste elftal heeft al diverse kampioensfeestjes achter de rug, maar ook voor Ajax onder 19 lonkt nog een mooie afsluiter. Dan moet er zaterdag wel worden gewonnen van koploper Feyenoord onder 19.

23 mei 2019 - 10:44
019beslissingcar
De ontknoping bij Onder 19 belooft spannend te worden! © Pro Shots

De spanning in de landelijke competitie voor spelers Onder 19 bereikt zaterdag een kookpunt, als de talenten van Ajax en Feyenoord het tegen elkaar opnemen. Feyenoord heeft bij het ingaan van de laatste speelronde van de kampioensronde één puntje meer dan de talenten onder hoede van John Heitinga.

Ajax onder 19 moet dus winnen om kampioen te worden. Het is best bijzonder dat de ploeg nog kans maakt op het kampioenschap, aangezien slechts twee van de laatste vijf wedstrijden in winst werden omgezet. Hetzelfde gold echter voor AZ onder 19, terwijl ook Feyenoord onder 19 niet foutloos bleef.

Ook midweeks moest het van ver komen voor Ajax onder 19. De mannen van Heitinga wonnen met de grootst mogelijke moeite van Sparta onder 19. Het werd 1-2. Het winnende doelpunt, van de pas vijftienjarige Naci Ünüvar, viel woensdag na een zware strijd pas in de tweede minuut van de blessuretijd...

Het klinkt fantastisch dat de hoogste jeugdteams van Ajax en Feyenoord in een rechtstreeks duel gaan uitmaken wie er kampioen wordt, maar er wordt helaas geen kaartverkoop georganiseerd. De Toekomst is zaterdag dus zeker niet vol en dat is jammer.

Er is wel een select gezelschap van supporters aanwezig, maar de verdeling van de beschikbare kaarten gaat op uitnodiging. Je kunt de wedstrijd, die om 14.30 uur begint, wel bekijken via YouTube.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >