Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word mascotte bij bekerfinale Willem II - Ajax!

Wij mogen van de KNVB twee mascotteplekjes verloten onder Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) voor een supermooie wedstrijd! Welke? De bekerfinale tussen Willem II en Ajax in De Kuip! Check snel onze prijsvraag.

16 april 2019 - 10:34
bekerfinale-mascotte-1200

Hoe gaaf zou het zijn als jij bij de bekerfinale een rol krijgt als spelersmascotte? Nou ja, heel gaaf natuurlijk, want het is best wel speciaal om bij zo'n belangrijke wedstrijd met een speler van Ajax het veld op te mogen lopen. De finale wordt zoals altijd in De Kuip gespeeld en staat in de agenda voor zondag 5 mei. De aftrap is om 18.00 uur.

We zoeken twee leden van de Ajax Kids Club die er maar wat graag bij zijn in Rotterdam als Ajax probeert de beker de winnen!

Zodra de wedstrijd begint, heb jij je werk al gedaan. Dan zit jij lekker met je begeleider op de tribune om de wedstrijd te bekijken. Hopelijk doen de spelers flink hun best, want we hebben best zin in een bekerfeestje. 

Om kans te maken met een Ajaxspeler aan de hand het veld op te lopen, moet je nog wel even een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met donderdag 18 april. De winnaars krijgen een mailtje.

Prijsvraag: In welk seizoen won Ajax zijn laatste bekerfinale en wie was de tegenstander?

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Tot einde van dit seizoen kun je al lid worden vanaf 5 euro.

[gravityform id="282" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >